Het begon allemaal in 2002. Wij waren onderdeel van de eerste lichting Technische Informatica studenten aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. De nieuwe opleiding combineerde het beste van Electrotechniek en Informatica, voor het opleiden van experts op het snijvlak van hardware en software.

Iedere studiegenoot ging na zijn afstuderen zijn eigen weg en bouwde in de afgelopen 15 jaar zijn eigen expertise en ervaring op; veel “oud TI’ers” behoren tot de absolute top in hun werkveld. “Maar wat als je een aantal van deze experts in 2020 weer bij elkaar brengt?”, dachten we bij onszelf. Daarmee is het CodeDivers Collectief gestart.

Als innoverende Solution Architect, dienstverlenende Project Manager/Coach en diehard Coders en Testers kwamen we weer bij elkaar, om samen het ideale Agile Scrum ontwikkelteam te vormen.

Romke deinst niet terug om de best passende web oplossing (of applicatie) te ontwerpen, Thomas weet als geen ander wat het is om uitdagende projecten aan te sturen en Gerben doet niets liever dan alles zo tidy mogelijk in hardware en software in te bouwen. Mocht hij toch onverhoopt iets vergeten dan houdt Robin als tweede ontwikkelaar/tester hem scherp.

Ons (als Scrum team) inhuren, dat noemen we Scrum as a service. U kunt direct met de ontwikkeling van uw maatwerk hardware en software oplossing aan de slag.

Samen zijn wij CodeDivers!